Over ons

Haro Media

Sinds 1985 zijn wij fulltime bezig geweest om uit te groeien tot een enthousiast, dynamisch bedrijf dat wij hier aan u presenteren.
Haro Media is begonnen zich te specialiseren in het vervaardigen van kranten en specials.

Ons constant vernieuwen en met de tijd mee gaan staat bij ons bovenaan. Daarom hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van zelfklevende / magnetische mededelingenborden. Hierop kunnen onbeperkt mededelingen worden aangebracht en verwijderd.

Inmiddels heeft ons harde werk geresulteerd in het succesvolle gebruik van deze borden door ruim 250 zorginstellingen in Nederland.
Het succes dat wij in deze tijd hebben geboekt is mogelijk gemaakt door de grote kring van relaties die wij in deze 39 jaar hebben mogen opbouwen. Graag willen wij onze trouwe relaties bedanken voor het vertrouwen dat zij ons in de loop van de jaren hebben gegeven.

Met trots presenteren wij u hier dan ook onze huidige huisstijl en mogelijkheden!
U zult naast Haro Media ook kennis maken met Eduprint Bibliotheekreclame, dit bedrijf hebben wij in 2016 succesvol overgenomen. Wat dit precies inhoudt?! Neem gerust de tijd om onze website te bekijken en verbaas uzelf over de vele mogelijkheden die Haro Media u anno 2024 kan bieden.